enda

Sissy Spacek

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den sidste gentleman 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Get low 2009 Mattie Darrow U/Spillefilm
A home at the end of the world 2004 Alice Glover U/Spillefilm
In the Bedroom 2001 Ruth Fowler U/Spillefilm
The Straight Story 1999 Rose Straight U/Spillefilm
Den jagede 1997 Margie Fogg U/Spillefilm
Det slemme hjerte 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Marie 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Stormfloden 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Tre kvinder 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Carrie 1976 Carrie U/Spillefilm
Badlands 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.