enda

Slavko Labovic

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gælden 2017 Branko DK/Spillefilm
Høsten 2015 Zarko DK/Kort fiktion
Ud af mørket 2012 Gordo DK/Spillefilm
Tour de Force 2010 Boris DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Radovan DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Ratko DK/Spillefilm
I Kina spiser de hunde 1999 Ratko DK/Spillefilm
Pusher 1996 Radovan DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.