enda

Sofia Coppola

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
On the Rocks 2020 Instruktion U/Spillefilm
The Beguiled 2017 Instruktion U/Spillefilm
The Bling Ring 2013 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Somewhere 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Marie Antoinette 2006 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Lost in Translation 2003 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
The Virgin Suicides 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.