enda

Sonny Lindberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Pitu Tv-serie
I nat blir det sommer 2016 Kristian DK/Kort fiktion
Anti 2016 Rune DK/Spillefilm
Når solen skinner 2016 Poul DK/Spillefilm
Gudsforladt 2014 Simon DK/Spillefilm
Flokken 2013 Lasse DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.