enda

Sophie Winqvist

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello 2018 Fotografkonsulent DK/Spillefilm
Vitello bliver forretningsmand 2018 Fotografkonsulent Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Fotografkonsulent Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Fotografkonsulent Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Fotografkonsulent Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Fotografkonsulent Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Fotografkonsulent Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Fotografkonsulent Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Fotografkonsulent Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Fotografkonsulent Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Fotografkonsulent Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Fotografkonsulent Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Fotografkonsulent Tv-serie
Vitello (oversigt) 2018 Fotografkonsulent Tv-serie
Mekanikerne 2014 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Teenland 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Democrats 2014 Fotograf (supplerende optagelser) DK/Dokumentarfilm
Versioner 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Vilde piger 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Hïstorïsk dokument 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Tomrum 2011 Foto DK/Kort fiktion
Dyret 2011 Foto DK/Kort fiktion
Her bor Jensen 2010 Foto DK/Kort fiktion
We are all Africans 2010 Foto DK/Dokumentarfilm
Hïstorisk Document 2010 Fotograf DK/Kort fiktion
Den fremmede 2009 Foto DK/Kort fiktion
Bolsjefabrikken 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
The Fabulous Amazing Knicker Kitten Burlesque Revue 2007 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.