enda

Søren Bendz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Doel 2018 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Zeit Zeitoun 2017 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Hedensted High 2015 Lydmix Tv-serie
Bankerot 2014 Lyddesign Tv-serie
Lover, Let Me Go 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Dialogmix DK/Spillefilm
1001 hemmeligheder for børn - og ikke for voksne 2010 Lydmix DK/Kort fiktion
Ferdig mann 2010 Lydklipper DK/Kort fiktion
Imellem os 2009 Lydklipper DK/Kort fiktion
Det meste af tiden 2009 Lydklipper DK/Kort fiktion
Ignorance 2009 Lydklipper DK/Kort fiktion
Frøken Julie genbesøgt 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Hvordan de danser 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
MollyCam 2008 Lyddesign, Lyd (trailer), Lyd (teaser) DK/Spillefilm
Sjælens teater 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Væk fra Spjald 2007 Lyd, Lydmix DK/Kort fiktion
Den hvide magt 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Carl Nielsen - lyset og mørket 2002 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.