enda

Søren Christensen

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2018 Karl (Nyholm) DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Brandmand 3 DK/Spillefilm
Pokémon 3 2001 Stemme U/Spillefilm
Kat 2001 Politiassistent DK/Spillefilm
Pyrus på pletten 2000 Chauffør DK/Spillefilm
Den attende 1996 Carsten DK/Spillefilm
Frihedens skygge 1994 Bjørn Tv-serie
De nøgne træer 1991 Musiker DK/Spillefilm
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.