enda

Søren Hiorth

(1979 - )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gristina 2017 Foto DK/Kort fiktion
Mordene på Katarina 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Kustoden 2013 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Lækre til vi dør 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Skytten 2013 Fotograf DK/Spillefilm
Hovedløst begær 2011 Foto DK/Kort fiktion
Nani 2011 Fotograf U/Kort fiktion
Radio Karen 2011 2. fotograf Tv-serie
Tonny 2010 Foto DK/Kort fiktion
Circo de Columbo 2009 Fotograf DK/Kort fiktion
Zoomerne 2009 Video-assistent DK/Spillefilm
Sangen 2009 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Det perfekte kup 2008 Fotografassistent DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Fotografassistent Tv-serie
MollyCam 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Så ligger man der 2007 Foto DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Kameraassistent Tv-serie
Henning 2004 Regi, Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Mørket 2003 Runner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.