enda

Søren Kjær

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Helved 2019 Indspilningsleder Fiktionsserie
Helved 4:6 2019 Indspilningsleder Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Indspilningsleder Fiktionsserie
Sorg og glæde 2013 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Barbara 1997 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Medvirkende Tv-serie
Skønheden og udyret 1983 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Kundskabens træ 1981 Instruktørassistent, Eftersynkronisering DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.