enda

Søren Kruse

(1887 – 1957)

Fotograf. Født 18/6 1887, død 18/6 1957 - 70 år gammel. Uddannet hos Thomas S. Hermansen. Fotograf ved Fotorama i Aarhus. Kom senere til selskabet Det Skandinavisk-Russiske Handelshus, hvor han især blev instruktøren Kay van der Aa Kühles fotograf.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En pige med pep 1940 Foto DK/Spillefilm
Komtessen paa Steenholt 1939 Foto DK/Spillefilm
Madsalune 1923 Foto DK/Spillefilm
Jafet, der søger sig en Fader, I-IV 1922 Foto DK/Spillefilm
Den sidste af Slægten 1922 Foto DK/Spillefilm
Frie Fugle 1922 Foto DK/Spillefilm
Den flyvende Hollænder, I-IV 1920 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.