enda

Søren Sielemann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Belysningsassistent DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 Belyser DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Belyser DK/Spillefilm
Flugten 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Belyser DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Belyser DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Mørke 2005 Belyser DK/Spillefilm
Solkongen 2005 Belyser DK/Spillefilm
Drabet 2005 Belyser DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Belyser DK/Spillefilm
Bokseren 2003 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Reconstruction 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.