enda

Søren Vejby

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Villads fra Valby 2015 Kok DK/Spillefilm
Encounters 2014 Eftersynkronisering DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Betjent 1 DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Håndlanger DK/Spillefilm
Med lukkede øjne 2010 Michael DK/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Ponyo på klippen ved havet 2009 Sosukes far U/Spillefilm
Op 2009 Gamma U/Spillefilm
Livvagterne 2008 Rasmus Poulsen Tv-serie
Mina 2008 Andreas Simonsen DK/Kort fiktion
Panser 2008 Niels DK/Kort fiktion
Album 2008 Betjent #4 Tv-serie
In Transit 2005 Kasper DK/Kort fiktion
Bare Holger 2005 Mand i bageri DK/Kort fiktion
Louise 2005 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Episoder 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
Genklang 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.