enda

Stacey Sher

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Runner Runner 2013 Producer U/Spillefilm
LOL 2012 Producer U/Spillefilm
Django Unchained 2012 Producer U/Spillefilm
Contagion 2011 Producer U/Spillefilm
Freedom writers 2007 Produktion U/Spillefilm
Reno 911!: Miami 2007 Produktion U/Spillefilm
World Trade Center 2006 Produktion U/Spillefilm
Be cool 2005 Produktion U/Spillefilm
The skeleton key 2005 Produktion U/Spillefilm
Men så kom Polly 2004 Producer U/Spillefilm
Erin Brockovich 2000 Produktion U/Spillefilm
Man on the moon 1999 Produktion U/Spillefilm
Matilda 1996 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.