enda

Steen Bondrop

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Delfinen 2017 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Den bedste mand 2017 Lydassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
Med lukkede øjne 2010 Lyd DK/Spillefilm
Beast 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Kærestesorger 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Den italienske læge 2007 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Det sorte hul 2005 Lyd DK/Kort fiktion
Backtracker 2004 Produktion, Lydsupervisor DK/Kort fiktion
pianissimo 2004 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Blaffer 2004 Musik DK/Kort fiktion
På en dag som i dag 2004 Musik DK/Kort fiktion
Skuespilleren 2004 Boom operator DK/Kort fiktion
A Mind's I 2003 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Kuppet 2000 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.