enda

Steen Dalin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cykelmyggens far 2016 Fotograf Tv-dokumentar
Et raadhus til alvor og fest 2010 Supplerende optagelser DK/Dokumentarfilm
Den bevægede jord 2009 Lys, Lyd, Grip DK/Dokumentarfilm
At skrive eller dø 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
At forråde virkeligheden 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Hempel - a Global Entrepreneur 2006 Kameraoperatør DK/Dokumentarfilm
Why Bristol? 2004 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Tegnedrengenes værksted 1999 Foto DK/Dokumentarfilm
Årenes ringe 1999 Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Klods Hans 1999 Foto, Stills DK/Kort fiktion
Rumfilmen 1998 Fotograf DK/Kort fiktion
Velkommen hjem, Leila 1996 Foto DK/Dokumentarfilm
Go West 1996 Stills DK/Dokumentarfilm
Min jødiske bedstefar - Portræt af en rejse 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Fyrtøjet 1993 Foto, Stills DK/Kort fiktion
En dødstjald 1993 Foto DK/Kort fiktion
A lie 1993 Foto DK/Kort fiktion
Gadens børn 1991 Foto DK/Dokumentarfilm
Kitinskjoldet 1990 Foto DK/Eksperimentalfilm
Ønskebarn 1990 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Kvantefysikkens lære 1989 Foto DK/Dokumentarfilm
Vindkraft 1989 Foto DK/Dokumentarfilm
Gammeldansen 1989 Foto DK/Dokumentarfilm
En fremmed piges dagbog 1989 Lys, Toneassistent DK/Kort fiktion
Når de små synger 1989 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Tekno Love 1989 B-fotograf DK/Spillefilm
Lokalstation 107,8 Mhz 1988 Foto DK/Kort fiktion
Jako 1988 Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Musen og dansepigen 1988 Lyd DK/Kort fiktion
Tidlige trin 1988 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Mit søde barn 1987 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jobtilbud i nazismens Tyskland 1986 Medvirkende, Belysningsmester DK/Dokumentarfilm
Den vide verden 1986 Special effects DK/Dokumentarfilm
Din daglige dosis 1986 Assistent DK/Dokumentarfilm
Forfilm Video Journalen 1985 1985 Instruktion, Manus, Klip
Johanne fra Daugbjerg 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Amnesti 1985 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Happy birthday 1985 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Forfilm 1984 1984 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Reklamefilm
Wonderful Copenhagen 1984 Medvirkende, Fotografassistent DK/Kort fiktion
Hanoshrim - de jødiske emigranter fra Polen 1983 Lyd, Assistent DK/Dokumentarfilm
Veras historie - en film om modstandskamp 1983 Stillfotograf, Assistent DK/Dokumentarfilm
Hærvejen 1983 Assistent DK/Dokumentarfilm
Syv billeder fra Hærvejen 1983 Assistent DK/Dokumentarfilm
Sindbillede 1982 Foto DK/Kort fiktion
Forfilm 1981 1981 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Reklamefilm
Nattens engel 1981 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Minder 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Bananasplit og graffiti 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Det store jobræs 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
En uge uden smil 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Underdogs 1980 Klip DK/Eksperimentalfilm
Vi er gale 1980 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.