enda

Steen Lyders Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min søsters børn alene hjemme 2012 Visual effects DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Visual effects on set DK/Spillefilm
Storm 2009 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Jul på Vesterbro 2003 Teknisk konsulent Tv-serie
Gamle mænd i nye biler 2002 Postproduktion DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Forunderlige Frede 1996 Computeranimation Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.