enda

Stefan Jonsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pigen der legede med ilden 2009 Belyser U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Belyser U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Belyser U/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Belyser U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Belyser DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.