enda

Stein B. Kvae

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kraftidioten 2014 Producer, Executive producer U/Spillefilm
A Thousand Times Good Night 2013 Producer U/Spillefilm
En ganske rar mand 2010 Producer U/Spillefilm
Knorten gifter sig 2010 Producer U/Spillefilm
deUsynlige 2008 Producer U/Spillefilm
Fatso 2008 Producer U/Spillefilm
Den som frykter ulven 2004 Executive producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.