enda

Stein Berge Svendsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
1989 2014 Musik DK/Dokumentarfilm
Mit Afghanistan 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
Sygt lykkelig 2010 Musik U/Spillefilm
Sandhedsjæger 2009 Musik U/Dokumentarfilm
Kunsten at tænke negativt 2006 Musik U/Spillefilm
Foxtrot 1989 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.