enda

Sten Jørgensen

(1916 – 2005)

Tv-tilrettelægger og producer i Danmarks Radio. Også arbejdet som filminstruktør, manuskriptforfatter og komponist på kort- og dokumentarfilm.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spillets regler 1997 Manus Tv-serie
Scene 37 - Optakten 1987 Foto DK/Kort fiktion
Under brostenene 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Familien Christensen 1974 Medvirkende Tv-serie
Sank Hansaften-spil 1972 Instruktion, Manus, Produktion Tv-film
Operation Kirsebærsten 1972 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tango jalousi 1970 Instruktion, Produktion Tv-film
Farinelli 1961 Producer Tv-film
De fem år [skoleudg.] 1960 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hvem er De? 1956 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Et hverdagseventyr 1956 Manus DK/Dokumentarfilm
De fem år 1955 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Levende kyllinger 1953 Instruktion, Manus, Musik DK/Dokumentarfilm
Arven 1951 Instruktion, Musik, Manuskript DK/Kort fiktion
Danske kunstskatte til England 1948 Instruktion, Manus, Musik DK/Dokumentarfilm
Gladsaxe Filmen 1946 1946 Musik DK/Dokumentarfilm
Frihedens Sol over Danmark 1945 Foto Dokumentariske optagelser
Guds mærkelige veje 1944 Manus, Musik DK/Kort fiktion
Røde Vejrmølle-Filmen 1944 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.