enda

Sten Rehder

(1949 – )

Producent og instruktør, primært af virksomheds- og undervisningsfilm. Født 4/3 1949. Begyndte sin karriere som lydmand. Senere diverse chefstillinger i Danmarks Radio og TV 2. Siden 2003 har han haft sit eget konsulent- og medieselskab, Vikingmedia.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skibet i skilteskoven 1992 Produktionsleder Tv-serie
Dråben i havet 1985 Producent DK/Dokumentarfilm
Tænk selv - en film om Poul Henningsen 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hærvejen 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Syv billeder fra Hærvejen 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ruhr i Vesttyskland 1982 Instruktion, Manus, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Rosa og Susanne fra Nuuk 1982 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Diabetes - en film om sukkersyge 1981 Lyd DK/Dokumentarfilm
Træerne og skovens folk 1980 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fantastisk tid 1980 Lyd DK/Dokumentarfilm
Lemmingernes gåde 1980 Lyd DK/Dokumentarfilm
LO, det er mig! 1979 Lyd DK/Dokumentarfilm
Nuuk 250 år 1979 Lyd DK/Dokumentarfilm
Møde med maleren og forfatteren Hans Scherfig 1979 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.