enda

Stephan Pehrsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Avation 2003 Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Gabriels ord 2002 Foto DK/Kort fiktion
Debutanten 2002 Grip DK/Kort fiktion
Metropollination 2001 Foto DK/Kort fiktion
Legekammeraten 2001 Foto DK/Kort fiktion
Den halverede skytte 2001 Foto DK/Kort fiktion
Stereo 2001 Lys DK/Kort fiktion
Mistænkt 2001 Belysningsmester Spil
Woyzeks sidste symfoni 2001 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Når lysterne tændes 2001 Belyser DK/Kort fiktion
Frøken Sofie 2000 Foto DK/Kort fiktion
State Of Bliss 2000 Foto DK/Kort fiktion
The Poet Of Cane 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
Under dagen 2000 Lys DK/Kort fiktion
Tegninger 2000 Belyser DK/Kort fiktion
Rejsen til den forbudte kamp 1999 Foto DK/Dokumentarfilm
Møghunden 1998 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.