enda

Stephen Altman

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Chronicle 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hot rod 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ray 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gosford Park 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dr. T 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Cookie's Fortune 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gingerbread man 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kansas City 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Prêt-à-Porter 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tina - What's love got to do with it 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Short cuts 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Player 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vincent & Theo 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fool for love 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm

Som Steve Altman

Titel År Funktion Category
Sandhedens time 1983 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.