enda

Stephen Frears

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Victoria & Abdul 2017 Instruktion U/Spillefilm
Florence 2016 Instruktion U/Spillefilm
The Program 2015 Instruktion U/Spillefilm
Philomena 2013 Instruktion U/Spillefilm
Tamara Drewe 2010 Instruktion U/Spillefilm
Cheri 2009 Instruktion
The Queen 2006 Instruktion U/Spillefilm
Mrs. Henderson presents 2005 Instruktion U/Spillefilm
Dirty Pretty Things 2002 Instruktion U/Spillefilm
High Fidelity 2000 Instruktion U/Spillefilm
Fail Safe 2000 Instruktion U/Spillefilm
The hi-lo country 1998 Instruktion U/Spillefilm
Mary Reilly 1996 Instruktion U/Spillefilm
The van 1996 Instruktion U/Spillefilm
Filmens århundrede - typisk britisk 1994 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
The snapper 1993 Instruktion Tv-film
Den forkerte helt 1992 Instruktion U/Spillefilm
Ærlige svindlere 1990 Instruktion U/Spillefilm
Farlige forbindelser 1988 Instruktion U/Spillefilm
Spids ørerne, smukke 1987 Instruktion U/Spillefilm
Sammy og Rosie gør det 1987 Instruktion U/Spillefilm
Mit smukke vaskeri 1985 Instruktion U/Spillefilm
Hævnens time 1984 Instruktion U/Spillefilm
Privatdetektiven 1971 Instruktion U/Spillefilm
Berømmelsens pris 1967 Instruktørassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.