enda

Stephen Grimes

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The dead 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mit Afrika 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Krull 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Påklæderen 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Never say never again 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Brændemærket 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bobby Deerfield 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Yakuza - den hemmelige liga 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vore bedste år 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Glimt i et gyldent øje 1967 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.