enda

Stephen J. Lineweaver

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A Million Ways to Die in the West 2014 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ted 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pas på pelsdyrene 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Role models 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blades of glory 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
The girl next door 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Other Sister 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jerry Maguire 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ace Ventura - når naturen kalder 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jagten på Curly's guld 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Junior 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jeg ta'r hvad som helst 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Singles 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rosalie goes shopping 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vild og blodig 1986 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.