enda

Stephen McKeon

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tasting Menu 2013 Komponist U/Spillefilm
Niko 2 - De flyvende brødre 2012 Komponist U/Spillefilm
Thor - legenden fra Valhalla 2011 Musik U/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Komponist U/Spillefilm
Blind Flight 2003 Musik U/Spillefilm
Den amerikanske nevø 1999 Musik U/Spillefilm
Natteblus 1995 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.