enda

Stephen Monaghan

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Familien Jul - i nissernes land 2016 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Loops 2012 Stills, Fotograf, Producer DK/Dokumentarfilm
Engle hører til i himlen 2012 Colorgrading DK/Kort fiktion
MollyCam 2008 Online, Grading DK/Spillefilm
Den hemmelige smerte 2006 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Nynne 2006 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Min mors kærlighed 2005 Colorist DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.