enda

Stephen Woolley

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det stærke køn - We want sex 2010 Producer U/Spillefilm
Stoned 2005 Instruktion
Return to Sender 2005 Executive producer DK/Spillefilm
interMission 2003 Produktion U/Spillefilm
Enden på legen 1999 Produktion U/Spillefilm
Michael Collins 1996 Producer U/Spillefilm
En vampyrs bekendelser 1994 Producer U/Spillefilm
Backbeat 1993 Producer U/Spillefilm
The Crying Game 1992 Producer U/Spillefilm
The pope must die 1991 Produktion U/Spillefilm
En sort dag i Harlem 1991 Producer U/Spillefilm
Skandalen 1989 Producer U/Spillefilm
98 1988 Producer U/Spillefilm
Absolute beginners 1986 Producer U/Spillefilm
Ulvenes nat 1984 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.