enda

Steve Jablonsky

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Transformers: Age of Extinction 2014 Musik U/Spillefilm
Pain & Gain 2013 Musik U/Spillefilm
Ender's Game 2013 Musik U/Spillefilm
Lone Survivor 2013 Musik U/Spillefilm
Gangster Squad 2013 Komponist U/Spillefilm
Battleship 2012 Musik U/Spillefilm
Transformers 3 2011 Musik U/Spillefilm
A Nightmare on Elm Street 2010 Musik U/Spillefilm
Fredag den 13. 2009 Musik U/Spillefilm
Transformers - De faldnes hævn 2009 Musik U/Spillefilm
The Hitcher 2007 Musik U/Spillefilm
Transformers 2007 Musik U/Spillefilm
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning 2006 Musik U/Spillefilm
The Amityville Horror 2005 Musik U/Spillefilm
The Island 2005 Musik U/Spillefilm
The Texas Chainsaw Massacre - Motorsavsmassakren 2003 Musik U/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.