enda

Steven Poster

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Foto U/Spillefilm
L.A. gigolo 2009 Foto U/Spillefilm
Stuart Little 2 2002 Foto U/Spillefilm
Life stinks 1991 Foto U/Spillefilm
Rocky V 1990 Foto U/Spillefilm
Drengen der ville flyve 1986 Foto U/Spillefilm
Blue City 1985 Foto U/Spillefilm
Testament 1983 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.