enda

Stine Lauritz Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Taynikma - Legenden om Rax 2011 Producer DK/Kort fiktion
Ambassadøren 2011 Producerassistent (præproduktion) DK/Dokumentarfilm
Mor byttes 2010 Producer DK/Kort fiktion
Det røde kapel 2009 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Deadline 2005 Manus, Producer DK/Kort fiktion
Karma Clown 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Børn er pissefarlige 2004 Produktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Amsterdam, IDFA 2005-11-24 Karma Clown
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.