enda

Stine Thomine Charles

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DNA 2019 Line producer Tv-serie
Copenhagen 2014 Produktionsleder U/Spillefilm
Detektiverne 2013 Produktionsleder DK/Spillefilm
Neel 2010 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Be Here Now 2009 Produktion DK/Kort fiktion
Pagten 2009 Produktionsassistent Tv-serie
Lærkevej 2009 Statistkoordinator Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.