enda

Sune Geertsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En vred mand 2015 Lars DK/Kort fiktion
Piv 2011 Kim DK/Kort fiktion
Tomatprincippet 2009 Jesper DK/Kort fiktion
Profetia 2009 Søren DK/Spillefilm
Kristian 2009 Carl Tv-serie
Kaktus 2008 Kasper DK/Kort fiktion
Bastion 2008 Flemming DK/Kort fiktion
Livvagterne 2008 Anton Tv-serie
Frygtelig lykkelig 2008 Øko-Tage DK/Spillefilm
Der er ingen ende på Vejle 2007 Bjarne DK/Kort fiktion
Bølle-Bob 1998 Kalle DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.