enda

Susan Salling

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Julestjerner 2012 Sminkør Tv-serie
Livvagterne 2008 Sminkør Tv-serie
Som man behager 2003 Sminkør Tv-film
Jeg ville ønske for dig... 1995 Makeup Tv-serie
Drengene fra Sankt Petri 1991 Sminkeassistent DK/Spillefilm

Som Susan Salling Christensen

Titel År Funktion Category
Dansk litteratur 1989 Makeup DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.