enda

Susanne Bruhn

(1942 – 2017)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire i højt humør 1971 Scripter DK/Spillefilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Scripter DK/Spillefilm
Amour 1970 Scripter DK/Spillefilm
De fem i fedtefadet 1970 Scripter DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Scripter DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Scripter DK/Spillefilm
- og så er der bal bagefter 1970 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Scripter DK/Spillefilm
De fem og spionerne 1969 Scripter DK/Spillefilm
Sjov i gaden 1969 Scripter DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Scripter DK/Spillefilm
Det kære legetøj 1968 Scripter DK/Spillefilm
Stormvarsel 1968 Assistent DK/Spillefilm
Jeg - en marki 1967 Scripter DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Scripter DK/Spillefilm
Pigen og greven 1966 Belyser DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.