enda

Susanne Bruun-Koppel

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ludvigsbakke 1978 Fanny Schleppegrell Tv-serie
Musepatruljen Bernard & Bianca 1977 Bianca U/Spillefilm
Robin Hood 1973 Lady Marian - en ræv U/Spillefilm
Hotel Paradiso 1972 Medvirkende Tv-film
Aristocats 1970 Duchess (1971-versionen) U/Spillefilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Dorte Nielsen DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Misse DK/Spillefilm
Efter 1965 Medvirkende Tv-film
Alle mine sønner 1964 Ann Deever Tv-film
Gymnasiepigen 1960 Vibeke, gymnasiepige DK/Spillefilm
Dumbo 1941 Elefant U/Spillefilm
Pinocchio 1940 Féen (1978-vers.) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.