enda

Susanne Falck

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Scripter DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Scripter DK/Spillefilm
Undercover 2016 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Scripter DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Scripter DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Scripter DK/Spillefilm
Skumtimmen 2013 Manus-supervisor, Instruktørassistent U/Spillefilm
Talenttyven 2012 Scripter DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Scripter DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Scripter DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Scripter DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Scripter DK/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Scripter DK/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Scripter U/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Scripter U/Spillefilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Scripter U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.