enda

Susanne Palsbo

(1907 – 1989)

Manuskriptforfatter og journalist. Født 23/01 1907 (Susanne Ellen Margrethe Palsbo), død 17/1 1989. Var gift med instruktør Ole Palsbo 1936-1949.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tre små piger 1966 Manus DK/Spillefilm
Der er nemlig forskel 1954 Manus Tv-film
Rigtige arbejdsstillinger i huset 1953 Speaker DK/Dokumentarfilm
Fabrikken Caroline 1951 Manus DK/Dokumentarfilm
Peter må vente 1949 Manus DK/Dokumentarfilm
Berlingske Tidende 1749-1949 1949 Manus DK/Kort fiktion
Kongefilmen Frederik IX 1949 Prolog DK/Dokumentarfilm
De gamle 1947 eng. version DK/Dokumentarfilm
Denmark Grows Up 1947 eng. version DK/Dokumentarfilm
Papir og Pap er Penge værd 1947 Speaker, Sangtekster DK/Dokumentarfilm
Kartofler (kort version) 1946 Sangtekster DK/Dokumentarfilm
Kartofler 1944 Sangtekster DK/Dokumentarfilm
Gaa Hjem og ryd op 1943 Speaker DK/Dokumentarfilm
Staden København 1943 Speaker DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.