enda

Sven Nykvist

(1922 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lyset holder mig med selskab 2000 Medvirkende, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Celebrity 1998 Foto U/Spillefilm
Something to talk about 1995 Foto U/Spillefilm
Only you 1994 Foto U/Spillefilm
Søvnløs i Seattle 1993 Foto U/Spillefilm
Hva' så Gilbert Grape? 1993 Foto U/Spillefilm
Oksen 1992 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Chaplin 1992 Foto U/Spillefilm
Små og store synder 1989 Foto U/Spillefilm
En anden kvinde 1988 Foto U/Spillefilm
Ved vejen 1988 A-fotograf DK/Spillefilm
Tilværelsens ulidelige lethed 1987 Foto U/Spillefilm
Offeret 1986 Foto U/Spillefilm
Agnes of God - Vorherres egen Agnes 1985 Foto U/Spillefilm
Swanns kærlighed 1984 Foto U/Spillefilm
Star 80 1983 Foto U/Spillefilm
Et mægtigt gilde 1982 Foto U/Spillefilm
Fanny og Alexander 1982 Foto U/Spillefilm
Postbudet ringer altid to gange 1981 Foto U/Spillefilm
Fra marionetternes liv 1980 Foto Tv-film
Willie og Phil 1980 Foto U/Spillefilm
Høstsonaten 1978 Foto U/Spillefilm
Sensommerdage 1977 Instruktion U/Spillefilm
Slangens æg 1977 Foto U/Spillefilm
Tryllefløjten 1974 Foto Tv-film
Ransom 1974 Foto U/Spillefilm
Scener fra et ægteskab 1973 Foto Tv-serie
Hvisken og råb 1972 Foto U/Spillefilm
Berøringen 1971 Foto U/Spillefilm
En dag i Ivan Denisovitsj's liv 1971 Foto U/Spillefilm
Hans sidste job 1971 Foto U/Spillefilm
Passion 1969 Foto U/Spillefilm
Ritualerne 1968 Foto U/Spillefilm
Ulvetimen 1968 Foto U/Spillefilm
Skammen 1968 Foto U/Spillefilm
Persona - Sonate for to 1966 Foto U/Spillefilm
At elske 1964 Foto U/Spillefilm
Elskende par 1964 Foto U/Spillefilm
Syv glade enker 1964 Foto U/Spillefilm
Kjolen 1963 Foto U/Spillefilm
Caterina på glatis 1962 Foto U/Spillefilm
Lys i mørket 1962 Foto U/Spillefilm
Stilheden 1962 Foto U/Spillefilm
Som i et spejl 1961 Foto U/Spillefilm
Jomfrukilden 1960 Foto U/Spillefilm
Gøglernes aften 1953 Foto U/Spillefilm
Barabbas 1952 Foto U/Spillefilm
Børnene fra Frostmofjældet 1945 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.