enda

Sven Wichmann

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Strings 2004 Produktionsdesign DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Produktionsdesign Tv-film
Edderkoppen 2000 Produktionsdesign Tv-serie
Olsen-bandens sidste stik 1998 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Skat, det er din tur 1997 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Produktionsdesign Tv-serie
Prinsen af Jylland 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Søndagsbarn 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Farlig leg 1990 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Scenograf DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Elise 1985 Scenograf DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Scenograf DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Scenograf DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 Scenograf DK/Spillefilm
Det parallelle lig 1982 Scenograf DK/Spillefilm
Undskyld vi er her 1980 Scenograf DK/Spillefilm
Charly og Steffen 1979 Scenograf DK/Spillefilm
Spøgelsestoget 1976 Instruktørassistent, Scenograf DK/Spillefilm
Hovedjægerne 1971 Instruktørassistent, Scenograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.