enda

Svend Abrahamsen

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Volcano 2012 Manuskonsulent U/Spillefilm
Adams æbler 2005 Konsulent DK/Spillefilm
Peddersen & Findus 3 - Nissemaskinen 2005 Konsulent U/Spillefilm
Bázo 2005 Konsulent U/Spillefilm
Dybt vand 1999 Executive producer Tv-film
Besat 1999 Executive producer DK/Spillefilm
Im Laboratorium des Doktor von Trier: Zurück zur Magie des Kinos 1998 Medvirkende Tv-dokumentar
Karen Blixen - Storyteller 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Parløb 1990 Lyd Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Manuskript Tv-serie
Familien Krahne 1982 Instruktion Tv-serie
Charlie Rivel - en film om en klovn 1978 Instruktion, Manus, Producent DK/Dokumentarfilm
Vi er både rigtig og kloge 1975 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.