enda

Svend Erik Holst Jensen

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hornsherred og EF 1986 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Misfah - en landsby i Oman 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Rockerfilmen 1979 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Vejen til byen 1978 Klip DK/Spillefilm
Lærlingefilmen 1977 Instruktion, Klip DK/Kort fiktion
Arbejdsløshedshæren 1975 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Ikke råbe, ikke dingle, hold din kæft og æd din kringle 1974 Instruktion, Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.