enda

Sverrir Gudnason

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Girl in the Spider's Web 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Borg 2017 Björn Borg U/Spillefilm
Den alvorsfulde leg 2016 Arvid Stjärnblom U/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Bremer Tv-serie
Gentlemen 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Monica Z 2013 Sture Åkerberg U/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Hugo Alfvén DK/Spillefilm
Original 2009 Henry DK/Spillefilm
Upp till kamp 2007 Tommy Tv-serie
Fröken Sverige 2004 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.