enda

Takeshi Seyama

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ponyo på klippen ved havet 2009 Klip U/Spillefilm
Prinsesse Mononoke 1997 Klip U/Spillefilm
Hjertets hvisken 1995 Klip U/Spillefilm
Kiki - den lille heks 1989 Klip U/Spillefilm
Lille Nemo i drømmeland 1989 Klip U/Spillefilm
Min nabo Totoro 1988 Klip U/Spillefilm
Laputa: Slottet i himlen 1986 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.