enda

Talib Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello graver et hul 2018 Fotograf Tv-serie
Vitello (oversigt) 2018 Fotograf Tv-serie
False Confessions 2018 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Tro 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Vitello graver et hul 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
Ewa, Out of Body 2016 Fotograf Interaktive projekter
Nonplaces 2016 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Ejersbo 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Home Sweet Home 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Skammekrogen 2014 Fotografkonsulent Interaktive projekter
Skygge bokser 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Genetic Me 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
De udvalgte 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Sort hvid dreng 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Manipulation 2010 Foto DK/Kort fiktion
Tick Tick Boom 2009 Foto DK/Kort fiktion
Film om velkomst og farvel 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Afvist 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Den fremmede 2009 Belyser DK/Kort fiktion
12 toner ned 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Winter 2008 Belyser DK/Eksperimentalfilm
Samurai 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.