enda

Tanja Paik

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Losers United 1:6 2015 Producer Tv-serie
Losers United 2:6 2015 Producer Tv-serie
Losers United 3:6 2015 Producer Tv-serie
Losers United 4:6 2015 Producer Tv-serie
Losers United 5:6 2015 Producer Tv-serie
Losers United 6:6 2015 Producer Tv-serie
Weekendfar 2013 Udviklingsproducer DK/Kort fiktion
Jul i kommunen 2012 Executive producer Tv-serie
Krysters kartel 2009 Producer Tv-serie
Osman og Jeppe 2009 Executive producer Tv-serie
Buoy 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Haletudsen 2004 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.