enda

Th. S. Hermansen

(1867 - 1930)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sexton Blake 1915 Foto DK/Spillefilm
Menneskeskæbner 1915 Foto DK/Spillefilm
Dollarprinsessen 1912 Foto DK/Kort fiktion
Under Vesterbros Glødelamper 1911 Foto DK/Kort fiktion
Den hvide Slavehandel 1910 Produktion DK/Spillefilm
Holger Danske 1910 Foto DK/Kort fiktion
Valdemar Sejr 1910 Foto DK/Kort fiktion
Fangen paa Kalø 0 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.