enda

Theis Holm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Compositing DK/Dokumentarfilm
Bock i Præstegården 2012 Grafik DK/Dokumentarfilm
Fucking tøs 2012 Grafik DK/Kort fiktion
Ufærdige rejser 2012 Grafik DK/Kort fiktion
Wanker 2012 Grafik DK/Kort fiktion
To og to 2011 Grafik DK/Kort fiktion
Over gaden under vandet 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.