enda

Thomas Bendixen

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Flammen & Citronen 2008 Gestapochef DK/Spillefilm
De unge år 2007 Thorvald DK/Spillefilm
Pels Pelsen 2006 Balthazar DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Sander DK/Kort fiktion
At kende sandheden 2002 Muldvarpen DK/Spillefilm
En kort en lang 2001 Simon DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Nicky, børnehjemsansat Tv-serie
Den røde tråd 1989 Danser DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.